Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2023, 17:31

Cicipas se spasao još dužeg maratona: Veseli posustao posle četiri seta, Grk u drugom kolu RG

Foto: Tanjug/AP


Peti teniser sveta Stefanos Cicipas plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa pošto je sa 7:5, 3:6, 6:4, 7:6(7) savladao Jiržija Veselog iz Češke.
Susret je trajao tri sata i 16 minuta, a pretilo je da će se igrati i preko četiri časa, ali je Veseli propustio silne set lopte u četvrtom setu.
Čak četiri puta je Veseli mogao da stigne do 2:2 u deonicama, imao 6:3 u taj-brejku, a onda i 7:6, ali je grčki predstavnik iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prvu meč loptu i prošao dalje.
Cicipas će u drugoj rundi igrati protiv pobednika duela Nava – Karbaljes Baena.
(Telegraf.rs)


Video: Cicipas odlepio zbog navijanja: To treba da ostane u fudbalu, ne pripada tenisu

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Cicipas govorio o Đokoviću: Voleo bih da me svi mrze

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 10:36

Grčki teniser Stefanos Cicipas prošao je u drugo kolo Rolan Garosa pobedom nad Čehom Jiržijem Veselim...Peti nosilac je posle pobede govorio o Novaku Đokoviću koji bi mogao da u Parizu dođe do svoje 23. gren slem titule..."Ne spavam, razmišljajući i tome. Iskreno to mi nijednog trenutka nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.