Izvor: Piplmetar.rs, 01.Maj.2023, 23:30

Cicipas posle tri seta do osmine finala mastersa u Madridu

Peti teniser sveta Stefanos Cicipas plasirao se večeras u osminu finala mastersa u Madridu, pošto je pobedio argentinskog igrača Sebastijana Baesa sa 7:5, 3:6, 6:3.
Grčki igrač je pobedu nad 31. teniserom sveta ostvario za dva sata i 13 minuta.
Baes je u osmom gemu prvog seta napravio brejk i poveo sa 5:3, da bi Cicipas zatim vezao četiri gema zaredom za vođstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << od 1:0.
U drugom setu presudan je bio brejk Baesa u drugom gemu, dok je treći set rešen u samoj završnici.
Cicipas je stigao do brejka u osmom gemu odlučujućeg seta, a zatim je spasao dve brejk lopte i iskoristio drugu meč loptu na svoj servis.
Finalista Madrida iz 2019. godine u osmini finala igra protiv domaćeg tenisera Bernabea Zapate Miraljesa (42. na ATP listi).
Komentari

Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Alkaras deklasirao Zvereva

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 17:34

Španski teniser Karlos Alkaras ubedljivo je pobedio Aleksandera Zvereva u osmini finala Mastersa u Madridu...Drugi igrač sveta je slavio posle jednog časa i 23 minuta igre – 6:1, 6:2...Momak iz Mursije je tako nastavio pohod ka drugoj uzastopnoj tituli na ovom turniru, kojom bi prišao Novaku Đokoviću...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.