Čelendžer Banja Luka: Troicki, Pašanski i Krstin uspešni na startu

Izvor: Sportal.rs, 09.Sep.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelendžer Banja Luka: Troicki, Pašanski i Krstin uspešni na startu

Srpski teniseri bili su uspešni u prvom kolu turnira u Banja Luci. Viktor Trocki je bio bolji od hrvatskog tenisera Nikole Mektića sa 2:0 (6:4, 7:5). Meč je trajao 84 minuta. Srbin nije imao problema protiv 230. igrača sveta. Naredni protivnik Troickog biće Holanđanin Arturo De Gref, koji je bio bolji od srpskog tenisera Marka Đokovića, rezultatom 7:6, 6:1.

Na startu turnira, pobedili su i Boris Pašanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i Peđa Krstin. Pašanski je pobedio Aldina Šetkića sa 2:0 (6:2, 6:4). Protivnik u narednom kolu biće mu austrijanac Hajder-Maurer. Krstin je bio bolji od Antonia Šančića, rezutatom 2:0 (6:3, 6:4). Srpski teniser, koji se nalazi na 260 poziciji na ATP listi, u drugom kolu će se sastati sa 443. igračem sveta, Francuzom Glebom Sakarovim.

(Tekst: Irina Pokrajac, Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Srpski teniseri 3/5 u Banja Luci

Izvor: B92, 09.Sep.2014

Srpski teniseri bili su poprilično uspešni u prvom kolu čelendžera u Banja Luci, pošto su od petorice trojica prošli dalje...Plasman u drugo kolo obezbedili su Viktor Troicki, Boris Pašanski i Peđa Krstin, dok su takmičenje završili Nikola Milojević i Marko Tepavac...Troicki je na startu bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.