Izvor: Glas javnosti, 20.Sep.2009, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Častio se novom vilom

Ruski milijarder Roman Abramovič (41) potrošiće oko 100 miliona funti na elitno imanje na ostrvu Sent Barts na Karibima. Roman planira da kupi imanje od preduzetnika Džeta Singa, koji se 2002. preselio u Pariz. Na posedu se nalaze bungalovi, teniski tereni, bazeni i paviljoni za zabavu.

- Bilo je samo pitanje vremena kada ću prodati imanje. Prelepo je i imate osećaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kao da živite na plaži - rekao je Džet.

Vlasnik Čelsija već poseduje kuće u Moskvi, Londonu i Koloradu. Pre godinu dana kupio je i vilu „Leopolda“ na francuskoj rivijeri. Kuća je građena za ljubavnicu belgijskog kralja Leopolda, a do sada su je posedovali Bil Gejts, te vlasnik „Fijata“ Đani Anjeli. Roman je u vezi s Darijom Žukovom. Zbog nje je ostavio suprugu Irinu, s kojom je bio u braku 15 godina i s kojom ima petoro dece.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.