CICIPAS SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: On je najveći koji je ikada držao teniski reket u istoriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 14:22

CICIPAS SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: On je najveći koji je ikada držao teniski reket u istoriji

Đoković je stigao do 10. titule u Melburnu.

Srpski teniser Novak Đoković je ispisao istoriju. Pobedio je Stefanosa Cicipasa sa 3:0 (6:3, 7:6, 7:6) u finalu Australijan opena i stigao je do 22. Grend slem titule, a ovo je i deseti jubilarni trofej u Melburnu. Uz to je i ponovo prvi igrač na svetu.

Po drugi put je u finalu Grend slema Đoković pobedio Stefanosa Cicipasa. Prethodno je na Rolan Garosu Grk vodio sa 2:0, ali ni tada nije uspeo da dođe do prve titule >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na jednom od četiri najveća teniska turnira.

- Ovo govori samo za sebe šta si uradio. Imaš podršku porodice, mislim da smo slični po tome. Divim se onome što su uradio za naš sport i mene činiš boljim i hvala ti za sve. On je jedan od najvećih u našem sportu i da on je najveći koji je ikada držao teniski reket u istoriji - obratio se Novaku Cicipas posle meča.

Pogledajte kako izgleda Beatris, sestra bliznakinja teniserke Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cicipas: Novak je najveći igrač koji je držao teniski reket

Izvor: RTS, 29.Jan.2023

Stefanos Cicipas izjavio je posle finala Australijan opena da je Novak Đoković najveći igrač koji je držao teniski reket u rukama. . Stefanos Cicipas bio je pun reči hvale na račun Novaka Đokovića, posle ubedljivog poraza od srpskog tenisera u finalu Australijan...

Nastavak na RTS...

Cicipas: Novak je najveći koji je ikada držao reket u istoriji!

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jan.2023

Stefanos Cicipas nije uspio da osvoji prvi grend slem u karijeri.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.