Buzkova prva četvrtfinalistkinja Vimbldona

Izvor: Beta, 03.Jul.2022, 14:21

Buzkova prva četvrtfinalistkinja Vimbldona

Češka teniserka Marija Buzkova plasirala se danas u četvrtfinale Vimbldona, pošto je u Londonu pobedila francusku igračicu Karolin Garsiju sa 7:5, 6:2.Meč Garsije i Buzkove, 55. i 66. teniserke sveta trajao je sat i 23 minuta.Čehinja je odmah na početku meča došla do brejka, koji je Garsija vratila u osmom gemu. Ključni brejk Buzkova pravi u 11. gemu, nakon što je realizovala četvrtu brejk priliku.Buzkova u drugom setu pravi dva brejka, što je dovoljno za njen prvi plasman u četvrtfinale singla na grend slem turnirima.Rivalka u četvrtfinalu Vimbldona biće joj bolja iz meča u kojem igraju druga teniserka sveta Tunišanka Uns Džabir i Belgijanka Eliz Mertens.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Buzkova prva četvrtfinalistkinja Vimbldona

Izvor: B92, 03.Jul.2022

Češka teniserka Marija Buzkova plasirala se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je u Londonu pobedila francusku igračicu Karolin Garsiju sa 7:5, 6:2...Meč Garsije i Buzkove, 55. i 66. teniserke sveta trajao je sat i 23 minuta...Čehinja je odmah na početku meča došla do brejka, koji je Garsija vratila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.