Izvor: Luftika.rs, 21.Jul.2023, 09:39

Bugarski Kazanova zaveo jednu od najlepših žena na svetu i otkrio tajnu uspeha kod lepšeg pola

Bugarski teniser Grigor Dimitrov već neko vreme uživa u ljubavi sa nekoliko godina starijom devojkom, rumunskom glumicom Madalinom Ganeom.
Njihovu vezu od početka prati nekoliko pikantnih detalja, a osim što je Madalina starija od „bugarskog kazanove“, ona je već poznata po vezama sa Džerardom Batlerom i Leonardom Di Kapriom, zatim i fudbalerima Markom Borijelom i Nikolom Zaniolom, piše Kurir.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<





View this post on Instagram


















A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)










View this post on Instagram


















A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)










View this post on Instagram


















A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)


I Grigor može da se pohvali spiskom dama sa kojima je imao romasnu, a svakako jedno od njavećih imena je poznata pop diva Nikol Šercinger, a jedno vreme je njegova devojka bila Lolita Osmanova.
A bio je i sa Marijom Šarapovom.
Bugarski teniser otkrio je i recept za osvajanje najlepših žena sveta.








View this post on Instagram


















A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)


„Nekada u životu ne birate stvari, one same dođu i vi se pomirite sa tim. Generalno rečeno, i dobre i loše stvari. Sve moramo prihvatiti na isti način. Kada su u pitanje žene, to je relativno, ali uvek gledam da budem pozitivan i prijatan sa ljudima koji su mi bliski. Možda to pomaže u odnosu sa devojkama“, rekao je Dimitrov za makedonski „Metafaks“.
Za nju kažu da je najlepša žena na svetu, evo kako izgleda u 7 ujutru bez šminke (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.