Bojana nije prošla drugo kolo Vimbldona

Izvor: Glas javnosti, 25.Jun.2010, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana nije prošla drugo kolo Vimbldona

LONDON - Teniserka iz Srbije Bojana Jovanovski nije se plasirala u treće kolo turnira u Vimbldonu zato što je izgubila od Beloruskinje Viktorije Azarenko sa 0:2. Protivnica je lako dobila prvi set, da bi nekoliko godina mlađa Jovanovska u drugom pružila malo veći otpor, ali je Azarenka ipak trijumfovala posle nešto više od sat vremena.

Teniserka iz Belorusije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 11 na svetu, slavila je protiv protivnice iz Srbije, koja se nalazi na 107 poziciji VTA liste, rezultatom 6:1, 6:4. U narednom kolu, Viktorija Azarenko igra protiv Petre Kvitove iz Češke.

Ukupan nagradni fond turnira u Londonu je 13.725.000 funti.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.