Blistala na crvenom tepihu: Serena Vilijams prošetala trudnički stomačić! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blistala na crvenom tepihu: Serena Vilijams prošetala trudnički stomačić! FOTO

Serena Vilijams, slavna teniserka, nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a na nedavnom Met Gala ceo svet mogao je i da vidi kako izgleda buduća mama.

Teniserka Serena Vilijams je nedavno otkrila da je u drugom stanju i da očekuje dete sa svojim izbranikom Aleksisom Ohanijanom, a sada je pokazala čitavom svetu da joj trudnoća prija i da uživa u ljubavi. Serena se sa Alekssisom pojavila na Met Gali, obučena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u dugu zelenu haljinu iz Atelier Versace, koja je raskošno padala skrivajući njen zaobljen stomačić. Nakit koji je upotpunjavao njen izgled bio je usklađen sa haljinom, te su smaragdne minđuše u obliku kapi upotpunile stajling, prenosi Hello.

Watch: the Diamond outrage by one of my partners @audemarspiguet Dress @donatella_versace @versace_official earrings: @xivkarats overall: LOVE

Објава коју дели Serena Williams (@serenawilliams) дана 2. Мај 2017. у 1:59 PDT

Serena je prilikom poziranja ruku ponosno držala na stomaku. Verenik i budući suprug je nežno grlio svoju dragu i uz širok osmeh pokazao koliko je srećan što će uskoro postati otac.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Njen prvi nastup u trudnoći je senzacionalan

Izvor: Press, 03.Maj.2017

Serena Vilijams je pre mesec dana priredila veliko iznenađenje kada je na Snepčetu objavila da sa verenikom, suosnivačem društvene mreže Redit Aleksisom Ohanijanom, čeka prvo dete. Budući roditelji pojavili su se sinoć na Met Gali. Bio je to njihov prvi javni nastup nakon vesti o trudnoći. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.