Izvor: Blic, 11.Feb.2021, 21:38

Bila je TENISKA NADA SRBIJE, a sada je u srećnom braku sa uspešnim sportistom: "Jedva se navikao na tenis, 100 puta se svađao sa sudijama na mojim mečevima"

Za razliku od filmova u kojima velike ljubavi obično imaju spektakularan i iznenadni početak, u životu teniserke Bojane Jovanovski i njenog verenika, magistra fizičke kulture Miloša Petrovića, emocije su se rađale postepeno, a sa njima i zajednički planovi za budućnost. Nekadašnja 32. teniserka na WTA listi i njen tri godina stariji emotivni partner odrasli su zajedno u Borči, zbližili su se dok su pohađali istu srednju školu, a intenzivno su počeli da se druže posle slučajnog susreta između Bojaninih turnira. Druženje je polako preraslo u prijateljstvo, a potom i u ljubav, koja se desila spontano bez velikih udvaranja i "osvajanja srca".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.