Berdih bez šanse protiv Nadala

Izvor: N1 televizija, 29.Dec.2016, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berdih bez šanse protiv Nadala

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale egzibicionog turnira u Abu Dabiju, pobedivši Čeha Tomaša Berdiha.

Nadal je do pobede protiv Berdiha došao sa 6:0, 6:4, posle jednog sata i 16 minuta igre. Njegov rival u borbi za finale biće Kanađanin Miloš Raonić, koji je bio slobodan u prvom kolu.

U drugom polufinalu igraće najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << teniser sveta Endi Mari i Belgijanac David Gofan, dok će se Berdih sastati sa francuskim teniserom Žo-Vilfridom Congom u borbi za peto mesto. Sve mečeve iz Abu Dabija moći ćete da pratite u petak i subotu na Sport klubu.

U duelu sa Berdihom, Nadal je pokazao nadmoć, što se posebno videlo u prvom setu, koji je osvojio bez izgubljenog gema. Čeh se u nastavku probudio, ali nije uspeo da ozbiljnije pripreti nekadašnjem prvom teniseru sveta.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nadal se vratio u velikoj formi i razbio Berdiha

Izvor: B92, 29.Dec.2016

Španski teniski velikan Rafael Nadal odigrao je prvi meč posle više od dva meseca i najavio mnogo bolja izdanja u 2017. godini...Nadal je u četvrtfinalu egzibicije u Abu Dabiju deklasirao Tomaša Berdiha sa 6:0, 6:4 posle 75 minuta igre...Od starta je bilo jasno da se Nadal ne šali, pa Berdih nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.