Izvor: RTS, 11.Avg.2022, 09:54

Belinda Benčić zaustavila Serenu Vilijams

Švajcarska teniserka Belinda Benčić nadigrala je Serenu Vilijams sa 6:2, 6:4 i plasirala se u osminu finala turnira u Torontu. Za plasman u četvrtfinale Benčićeva će se nadmetati sa Garbinje Mugurusom.
Nekadašnja prva teniserka sveta Serena Vilijams posle duže pauze uspešno se vratila na teren u prvom kolu turnira ali nije uspela da savlada i za igru raspoloženu Belindu Benčić kojoj je za pobedu trebalo sat i 18 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igre.

Posle dva osvojena brejka u prvom setu Belinda je do vođstva došla iskoristivši tek petu set loptu, a u drugom setu je do brejka došla u sedmom gemu posle čega je gotovo rutinski privela meč konačnoj pobedi.
Za plasman u četvrtfinale Benčićeva će igrati protiv Garbinje Muguruse koja je nadigrala Kaju Kanepi u dva seta sa 6:4, 6:4.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.