Beker negira optužbe u vezi sa bankrotom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2020, 19:01

Beker negira optužbe u vezi sa bankrotom

Bivši nemački teniser Boris Beker izjasnio se danas da nije kriv za niz krivičnih optužbi u vezi sa slučajem svog bankrota.

Beker, koji je proglasio bankrot u junu 2017. godine, optužen je da je prikrio informacije o finansijskim transakcijama, kao i da je od stečajnih upravnika sakrio svoju imovinu u Ujedinjenom Kraljevstvu i Nemačkoj.

Ako bude proglašen krivim, mogao bi da bude osuđen na sedam godina zatvora, prenosi AP.

Beker je u sudnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Magistratskog suda u londonskom Vestminsteru negirao 19 tačaka optužnice koje se odnose na prikrivanje novca, imovine i dugovanja u periodu između maja i juna 2017. godine.

Bekeru, koji živi u Londonu, uz kaucije je pušten do sledećeg saslušanja 22. oktobra.
Pogledaj vesti o: Tenis,   London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.