BRUKA: Organizatori Vimbldona sklonili Đokovića sa centralnog terena!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA: Organizatori Vimbldona sklonili Đokovića sa centralnog terena!

Nedelja je tradicionalno slobodan dan na trećem Grend slemu sezone, a za to vreme organizatori Vimbldona odredili su program za ponedeljak, kada se nastavlja najprestižniji teniski turnir na svetu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će svoj meč četvrtog kola protiv Kevina Andersona odigrati na terenu broj 1, pošto su organizatori procenili da on nije dovoljno atraktivan u odnosu na tri utakmice koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << planirane za centralni teren.

Program na centralnom terenu otvara duel sestara Vilijams. Serena i Venus će se sastati po 26. put, a meč počinje od 14.00 po srpskom vremenu.

Za naredni meč odabran je duel Endija Mareja i Iva Karlovića, a potom Federerov protiv Batiste Aguta.

Novakov duel protiv Andersona, je poslednji duel na terenu broj 1, a pre njih snage će odmeriti Marija Šarapova i Zarija Dijaz, a potom Stanislas Vavrinka i David Gofan.

Ako za duel sestara Vilijams i meč Mareja, kao domaćeg tenisera, možemo da razumemo zašto su odabrani za centralni teren, nije baš najjasnija odluka organizatora da meč Federera protiv 20. nosioca iz Španije ima prednost u odnosu na meč najboljeg tenisera sveta i aktuelnog šampiona Vimbldona protiv 14. nosioca, jednog od najboljih servera na turu, koji je veoma neugodan na travi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.