Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2024, 22:33

BRAVO DUCI, MAJSTORE: Lajović nastavlja da gazi – Srbin posle drame do polufinala Barselone! (VIDEO)

Rival u polufinalu biće mu Stefanos Cicipas Srpski teniser Dušan Lajović nastavio je sa sjajnim partijama i plasirao se u polufinale turnira u Barseloni. Naš predstavnik je slavio protiv Artura Fisa sa 6:4, 3:6, 6:2, posle malo više od dva časa tenisa. Dynamite from @Dutzee 🧨 Lajovic defeats Fils 6-4 3-6 6-2 for only his ... Read more
The post BRAVO DUCI, MAJSTORE: Lajović nastavlja da gazi – Srbin posle drame do polufinala Barselone! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović se nada novom skalpu u Barseloni: Prvo polufinale iz serije 500 i susret sa nepobedivim Cicipasom

Izvor: Sportal.rs, 20.Apr.2024, 11:37

Dušan Lajović je u odličnoj formi. Srpski teniser plasirao se u polufinale mastersa u Barseloni, u kojem će mu rival ove subote biti Stefanos Cicipas.

Nastavak na Sportal.rs...

ŠTETA: Lajović imao prednost seta u polufinalu Barselone, pa izgubio posle preokreta! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2024

Sve u svemu, sjajan turnir za srpskog tenisera Srpski teniser Dušan Lajović poražen je u polufinalu turnira u Barseloni od Stefanosa Cicipasa sa 2:1 (5:7, 6:4, 6:2) Sjajno je Duci izgledao u prvom setu, dobrim delom drugog pružao otpor, ali je na kraju poklekao posle dva sata i jedanaest minuta igre....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.