BET INFO: Nina u polufinalu dubla u Bogoti

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BET INFO: Nina u polufinalu dubla u Bogoti

Srpkinja pred velikim uspehom na šljaci WTA turnira u Kolumbiji. Muški deo belog sporta bori se u Hjustonu i Marakešu

Ove sedmice (ne)zvanično je počeo deo profesionalne teniske sezone na šljaci. I dok se žene bore u Bogoti i Bilu (jedini na tvrdoj podlozi), muškarci odmeravaju snage u Hjustonu i Marakešu.

Naša "navijačka" pažnja je usmerena ka Kolumbiji gde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nastupa mlade srpska tensierka Nina Stojanović. Pored nje tamo se borila i Aleksandra Krunić koja je poklekla u četvrtfinalu i singla i dubla, dok je Nina stala u prvoj rundi singla. I dok se ona danas bude borila za prolaz u finale parova, isto će u pojedinačnoj konkurenciji činiti Lara Arubarena protiv Sare Soribes Tormo i Frančeska Skjavone protiv Johane Larson.

ARUBARENA- SORIBES TORMO 1S 1, KOTA 1,70 

Špankinja Arubarena, koja je nakon velike borbe u tri seta slavila nad Krunićevom u četvrtfinalu, je favorit mada ju je pet godina mlađa sunarodnica jednom pobedila i to pre četiri godine.

LARSON - SKJAVONE TB DA, KVOTA 4,30 

Što se tiče drugog polufinalnog para u Bogoti, tu očekujemo kvalitetniji tenis pošto su u pitanju dve odlične i iskusne teniserke, Frančeska Skjavone i Johana Larson. Njih dve su takođe samo jednom igrale i Italijanka je slavila, ali je to bilo davne 2012. Bez sumnje je Skjavone kvalitetnija igračica, ali se trenutno ne nalazi u sjajnoj formi, te je teško naslutiti pobednicu. Ukoliko se odlučite da stavite ovaj par na tiket, preporučujemo da se proba sa TB DA, to jest da će biti taj-brejka.

STRICOVA - GERGES TS 3, KVOTA 2,36 

Sa druge strane sveta, u švajcarskom Bilu danas su na redu četvrtfinala, a mi izdvajamo duel Barbore Stricove i Julije Gerges. Biće to njihovo osmo odmeravanje, a trenutno vodi Nemica sa 4:3. Poslednji meč prošle godine u Dubaiju dobila je Čehinja, i to u tri seta. Pošto je jasno da su u pitanju teniserke koje se dobro poznaju i poseduju sličan kvalitet, mi i ovaj put očekujemo tri seta.

PARE - ROBREDO KMB 1&VG1, KVOTA 3,30

Sa "muške strane" belog sporta, na turniru u Marakešu danas su takoše na redu borbe za polufinale, a nama deluje najinteresantija ona između iskusnog Tomija Robreda i hirovitog Benoa Parea. Sedam godina mlađi Francuz vodi sa 3:1, ali je svaki meč bio izuzetno zanimljiv, te bi ovde najviše odgovarala neka od MOZZART KOMBINAZZIJA.

IZNER - ESKOBEDO 1S/K 1-1, KVOTA 1,70 

Što se tiče takmičenja u Hjustonu, za kraj da probamo da nađemo i jedan fiks, a deluje da će to biti duel četvrtfinala između Džona Iznera i malo poznatog 20-godišnjaka iz Los Anđelesa, Ernesta Eskobeda. Biće to prvi duel dva Amerikanca u kojem očekujemo brzu pobedu Iznera.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.