Australijska legenda o Đokoviću: Politika, šalje se loša slika

Izvor: B92, 08.Jan.2022, 20:44

Australijska legenda o Đokoviću: Politika, šalje se loša slika

Legenda svetskog tenisa i osvajač Vimbldona Pet Keš izjavio je da se u slučaju Novaka Đokovića šalje jako loša slika.

On je dodao da, nezavisno od odluke suda, u ovoj situaciji, neće biti pobednika.

Australijanci su frustrirani, nakon teškog "lokdauna", broj zaraženih i dalje raste i smatrali su, kaže Keš, da je Đoković na neki način povlašćen. Potom je dodaje, reagovala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << politika.

"Izgleda kao da je reč o problemu s vizom, ali sam i sam mnogo puta bio u različitim zemljama i bilo je problema i s pasošem i s vizom, i to se relativno brzo reši. Zato mislim da je prvenstveno reč o političkoj situaciji. Nažalost, na površinu je isplivalo veoma mnogo emocija kod ljudi u Australiji, pogotovo u Viktoriji“, kazao je Keš za "N1 Zagreb".

Podsetimo, Đokovićevo medicinsko izuzeće od vakcine odobrila su dva nezavisna medicinska panela – jedna pri Teniskoj asocijaciji Australije, a drugi pri Vladi savezne države Viktorija.

Na veb-sajtu Vlade Viktorije prethodna infekcija virusom korona i dalje se navodi kao valjan osnov za izuzeće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.