Anduhar prejak za Lajovića

Izvor: Press, 26.Feb.2013, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anduhar prejak za Lajovića

Lajović je odlično počeo meč i prvi set dobio sa 6:3. U nastavku, međutim, do izražaja je došlo iskustvo španskog tenisera koji je preostala dva seta rešio u svoju korist: 7-5, 6-2.

Lajović je do glavnog žreba turnira koji se igra za nagradni fond od milion i 212.750 doiara, došao posle kvalifikacija u kojima je, u poslednjem kolu, bio bolji od Nemca Filipa Pečnera.

Prvi nosilac u Akapulku je Španac David Ferer, a među glavnim favoritima su njegovi zemljaci Rafael Nadal i Nikolas Almagro.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović izgubio od Anduhara

Izvor: Kurir, 26.Feb.2013

Prvi nosilac u Akapulku je Španac David Ferer, a među glavnim favoritima su njegovi zemljaci Rafael Nadal i Nikolas Almagro...AKAPULKO - Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u osminu finala ATP turnira u Akapulku (Meksiko) pošto je jutros izgubio od Španca Pabla Anduhara sa 2:1...

Nastavak na Kurir...

Lajović izgubio od Anduhara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2013

AKAPULKO -..Srbin Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u osminu finala ATP turnira u Akapulku (Meksiko) pošto je jutros izgubio od Španca Pabla Anduhara sa 2:1 u setovima...Lajović je odlično počeo meč i prvi set dobio sa 6:3. U nastavku, međutim, do izražaja je došlo iskustvo španskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.