Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija nikad vrelija, poznati sportista nije mogao da odoli: Ostavio kometar o kojem svi pričaju!

Pevačica Anastasija Ražnatović veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, a ovaga puta je objavila video od kojeg zastaje dah! Anastasija se nalazi u Novom Sadu, a čini se da joj je sve potaman, dok su njeni obožavatelji mahom isticali da izgleda nikad bolje. Među komentarima se našao i onaj od tenisera Filipa Krajinovića, koji The post Anastasija nikad vrelija, poznati sportista nije mogao da odoli: Ostavio kometar o kojem svi pričaju! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Nikolić nikad LUĐA, ljubi KOSTURA i uvija se sa njim (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2019, 17:03

Jedna od najkontroverznijih pevačica na ovim prostorima sigurno je Maja Nikolić, bez dlake na jeziku u stanju je da kaže ljudima i ono što misli i ono što ne bi trebalo da se kaže. Setimo se samo njenog učestvovanja u Farmi i Dvoru, kada je nakon rijalitija više bila na sudu nego kod kuće zbog The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.