Ana lako do trećeg kola

Izvor: RTS, 12.Mar.2011, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana lako do trećeg kola

Srpska teniserka Ana Ivanović uspešno je startovala na turniru u Indijen Velsu. Ana je u drugom kolu turnira savladala Kimiko Date-Krum iz Japana sa 6:4, 6:2. Naredna protivnica naše teniserke je Barbara Zahlavova Stricova iz Češke.

Ivanovićeva se sa Čehinjom sastala samo jednom na turniru u Lincu kada je trijumfovala sa 6:3, 6:2. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Ana je u duelu sa Japankom pružila odličnu partiju za 72 minuta igre ne dozvolivši protivnici da napravi ni jedan brejk i na kraju zasluženo slavila. Prvi set naša teniserka dobila je za 40 minuta igre. Na startu seta je napravila brejk i stečenu prednost održavala do kraja.

Drugi set je započela još furioznije, ne dozvolivši protivnici ni tračak nade da može da dođe do izjednačenja u ovom meču.

Naša teniserka se do sada samo jednom sastala sa teniserkom iz Japana. Prošle godine na turniru u Baliju Ana je slavila rezultatom 7:5, 6:7, 6:2.

Naša najbolje rangirana teniserka Jelena Janković takođe je je bez većih problema izborila prolaz u naredno kolo takmičenja. Jelena je za 1 čas i 17 minuta igre savladala Amerikanku Koko Vandevej sa 6:2, 6:1.

U narednom kolu protivnica će joj biti Nemica Julija Gergeš koja je savladala Sibil Bamer iz Australije sa 6:1, 6:3.

Jankovićeva i Ivanovićeva su u prvom kolu bile slobodne.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.