Ana ispričala TUŽAN podatak iz svog DETINJSTVA, pa je svom sinu javno poželela sledeće...

Izvor: Prva.rs, 27.Mar.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana ispričala TUŽAN podatak iz svog DETINJSTVA, pa je svom sinu javno poželela sledeće...

Nakon što je objavila fotku sa sinom, objavila je još jednu na kojoj se vidi kako vežba. Fanovi su je zbog toga kritikovali, smatrajući da posle osam dana od porođaja treba da bude posvećena bebi, a ne svojoj liniji. 



Ipak, Ana i Bastijan Švajnštajger su zauzeti razvrstavanjem dečjih poklona koji pristižu u njihov penthaus u Čikagu. Ana je za "Gloriju" prokomentarisala kakvu budućnost želi za svoje novorođenče:
"Ne bih volela da bude teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << kada poraste, jer život tenisera je težak i ne dozvoljava vam da imate normalno detinjstvo. Karijera je naporna i teška. Kad sam počinjala profesionalno da se bavim sportom, majka je stalno putovala s mnom, a otac ostajao uz brata i porodica je zbog toga bila razdvojena. Trudiću se da kao roditelj što više budem poput moje majke i oca", rekla je novopečena mama.
Izvor: Gloria/mondo.rs

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Ana otkrila tužan podatak iz svog detinjstva, pa poslala poruku svom sinu

Izvor: B92, 27.Mar.2018

Bivša teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger 18. marta su postali roditelji dečaka Luke, a prve fotografije novorođenčeta objavila je na svom profilu na Instagramu...Nakon što je objavila fotku sa sinom, objavila je još jednu na kojoj se vidi kako vežba. Fanovi su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.