Ana i Jelena: Verujemo u pobedu protiv Japana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2009, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Jelena: Verujemo u pobedu protiv Japana

BEOGRAD - Najbolje teniserke Srbije Jelena Janković i Ana Ivanović poručile su danas da veruju u pobedu protiv selekcije Japana u prvom meču Svetske B grupe Fed kupa koji se igra 7. i 8. februara u "Beogradskoj areni".

Treća igračica sveta Janković naglasila je da predstojeći meč smatra "istorijskim događajem".

"Velika je čast igrati za reprezentaciju. To je za nas istorijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << događaj, tako da očekujem veliki spektakl i verujem u pobedu", istakla je donedavno prvi reket Srbije.

Ona je podvukla je značaj koji za nju ima nastup za reprezentaciju.

"Ovo je specifično takmičenje koje uvek igram svim srcem. Bodovi i novac tu ne igraju nikakvu ulogu. Igram za svoj narod koji nas podržavao gde i kada god da igramo", rekla je Janković.

Kako je dodala, jedva čeka početak meča u kojem joj je "sasvim svejedno" da li će prva igrati.

"Već sam tri puta pobeđivala najbolju japansku predstavnicu Ai Sugijamu. Igraću svoju igru, tako da taktika koju je ona spremila protiv mene neće lako biti izvodljiva na terenu", poručila je Janković.

Osma teniserka sveta Ivanović istakla je da, takođe, pridaje ogroman značaj Fed kup takmičenjima.

"Uobičajeno je da igramo u inostranstvu, gde smo sami i gde treniramo i takmičimo se bez prijatelja i porodica. Zato me predstojeći meč ispunjava velikim uzbuđenjem i moram da priznam da od te pozitivne treme možda neću moći ni da spavam pred meč", rekla je Ivanović.

Pobednica prošlogodišnjeg Rolan Garosa je poručila da veoma poštuje reprezentativke Japana.

"Svaki protivnik je potencijalno opasan i potrudićemo se da igramo potpuno koncentrisano, kako bi izvojevale pobedu", rekla je Ivanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.