Linc: Ana Ivanović u polufinalu!

Izvor: B92, 24.Okt.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linc: Ana Ivanović u polufinalu!

Srpska teniserka Ana Ivanović pobedila je Italijanku Flaviju Penetu rezultatom 6:4, 6:4 u četvrtfinalu turnira u Lincu za 1 čas i 43 minuta igre.

Bio je to prvi duel te dve teniserke, a Ana je bolje igrala ključne poene i došla do drugog uzastopnog polufinala (posle Ciriha). Trenutno četvrta teniserka sveta će se za plasman u finale boriti sa trećim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nosiocem Agnješkom Radvanskom, koja je nadigrala Ruskinju Nadju Petrovu sa 6:3, 6:2.

Ana je presudni brejk u prvom setu napravila u sedmom gemu, a potom je na svoj servis okončala set. Drugi deo igre obilovao je brejkovima (ukupno pet), a ponovo se bolje snašla šampionka Rolan Garosa i na kraju odlično odservirala za trijumf.

Ivanovićeva je sa Poljakinjom Radvanskom do sada igrala dva puta i iz oba meča izašla je kao pobednica. Upravo u Lincu 2006. godine Ana je slavila sa 6:2, 6:2, a godinu dana posle bila je bolja i u Melburnu – 6:2, 3:6, 6:2. Trebalo je da se sastanu i ove sezone u Dohi, ali je srpska teniserka predala meč zbog povrede skočnog zgloba.

U drugom polufinalu igraće Ruskinja Vera Zvonarjeva (dobila Alize Korne sa 7:5, 6:1) i Francuskinja Marion Bartoli, koja je pobedila Aljonu Bondarenko sa 6:3, 5:7, 6:1.

Turnir u Lincu igra se za nagradni fond od 600 hiljada dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Janković preokretom do trećeg uzastopnog finala

Izvor: VOA, 24.Okt.2008

Najbolja teniserka sveta Jelena Janković nastavila je seriju pobeda započetu još pre više od dve nedelje u Pekingu i plasirala se u treće uzastopno finale, ovog puta na Kupu Kremlja u Moskvi. U polufinalu, srpska teniserka pobedila je Ruskinju ..

Nastavak na VOA...

WTA LINC: Ana u polufinalu protiv Radvanske

Izvor: Mondo, 24.Okt.2008

Ana Ivanović sa uspehom je nastavila takmičenje u Lincu. Srpska teniserka je pobedila Italijanku Flaviju Panetu sa 6:4, 6:4 i izborila plasman u polufinale turnira, koji se igra za ukupan nagradni fond od 600.000 dolara,.

Nastavak na Mondo...

Ana Ivanović u polufinalu Linca

Izvor: Kurir, 24.Okt.2008

LINC, 24. oktobra (Tanjug) - Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale turnira u Lincu pošto je danas u četvrtfinalu pobedila Italijanku Flaviju Penetu sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:4. Bio je to prvi međusobni duel četvrte i 14. teniserke sa svetske rang liste. Ivanović je novim uspehom...

Nastavak na Kurir...

Ana Ivanović protiv Radvanskaje u polufinalu Linca

Izvor: RTS, 25.Okt.2008, 11:37

Ana Ivanović igra protiv Poljakinje Agnješke Radvanske u polufinalu turnira u Lincu. Ivanovićeva je postavljena za prvog nosioca na turniru. .U četvrtfinalu je savladala Italijanku Flaviju Penetu sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4. .Poljakinja Radvanska...

Nastavak na RTS...

Ana Ivanović protiv Radvanjske u polufinalu Linca, rezultat u ž i v o

Izvor: RTS, 25.Okt.2008

Ana Ivanović igra protiv Poljakinje Agnješke Radvanjske u polufinalu turnira u Lincu. Ivanovićeva je postavljena za prvog nosioca na turniru. .Trenutni rezultat:.Ivanović - Radvanjska    1:0.            (6:2,3:5).                  ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.