Alkaras otkrio svoje tajno oružje za preokret VIDEO

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 12:08

Alkaras otkrio svoje "tajno oružje" za preokret VIDEO

Španski teniser Karlos Alkaras prokomentarisao je preokret protiv Hurbarta Hurkača u osmini finala Rodžers kupa.

Španac je preokrenuo set zaostatka te u dva "taj-brejka" slomio Poljaka.

"U teškim trenucima morate verovati u sebe, dati sve od sebe. Nije bitno da li pobedite ili ne. Morate da verujete da ćete dati sve od sebe u trenutku, da ćete biti agresivni. Mislim da sam dobro igrao u taj-brejkovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zato sam pobedio", rekao je Alkaras.

Alkaras je pobedio u 14 uzastopnih mečeva, a u pripreme za US Open ulazi sa šest osvojenih turnira i 49 pobeda, uz samo četiri poraza ove godine.

Španski teniser je vodio sa 5:2 u trećem setu i dva puta je servirao za meč, ali je krajnji ishod ipak odlučen u taj-brejku.



"Iskreno, ne znam šta se desilo. Počeo sam loše da se osećam u tom trenutku. Nisam osećao udarce. Ne znam šta se desilo... Veliki igrači imaju način da ostanu u igri i da pokušaju da meč završe dobro",
rekao je Alkaras.

Sledeći protivnik 20-godišnjeg tenisera biće Amerikanac Tomi Pol koji je pobedio sunarodnika Markosa Girona 6:3, 6:2.

U ostalim mečevima četvrtfinala sastaće se Gael Monfils – Janik Siner, Aleks de Minor – Danil Medvedev i Makenzi Makdonald – Alehandro Davidovič Fokina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.