MASTERS TORONTO: Alkaraz posle preokreta u četvrtfinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 09:52

MASTERS TORONTO: Alkaraz posle preokreta u četvrtfinalu

Španac slavio u tri seta protiv Hurkača.

Karlos Alkaraz posle velike brobe plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Torontu savladavši posle preokreta Huberta Hurkača sa 2:1 (3:6, 7:6 (7:2), 7:6 (7:3)) u meču koji je trajao dva sata i 41 minut. Španski teniser će u narednoj rundi igrati protiv Amerikanca Tomija Pola.

Hurkač je odlično ušao u meč i već u drugom gemu uspeo da oduzme servis Alkarazu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i u prethodnoj runsi prilično namučio da dođe do pobede. Hurkač je u petom gemu uspeo da spasi dve brejk lopte i tak osigura osvajanje prvog seta. Borba se razvila u drugom setu. Posle početne razmene brejkova, Hurkač je u šestom gemju spasio još dve brejk lopte, ali teniseri nisu više imali prilike da rivalu oduzmu servis i otišlo se u taj brejk u kojem je Španac bio ubedljiv.

Činilo se da će Alkaraz lako rešiti pitanje pobednika kada je u trećem setu napravio dva brejk i poveo sa 5:2. Servirao je Španac i za meč u dva navrata, ali je Hurkač uspeo da spasi obe lopte i iskoristi drugu priliku za brejk i smanji na 5:3. Posle sigurnog servisa Hurkač je odigrao još jedan maestralan gem iuspeo da drugi put u nizu oduzme servis Špancu i potom izjednači na 5:5. Ponovo se otišlo u taj-brejk i ponovo je Hurkač u najvažnijeme momentu bio daleko odf nivoa Alkaraza koji je bio ubedljiv i stigao do trijumfa.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alkaraz sa 100 života: Karlitos preokrenuo sa dva taj-brejka, ušao u četvrtfinale Toronta

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Avg.2023

Sledeći protivnik će biti Tomi Pol koji je u dva seta bio bolji od zemljaka Markosa Girona .. Foto: Tanjug / AP. .. Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz uspeo je krajnjim naporima da preživi na Mastersu u Torontu i da se domogne četvrtfinala preokretom i pobedom protiv Huberta...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Alkaras divljao na terenu, pa šokantno izgubio VIDEO

Izvor: B92, 12.Avg.2023, 08:00

Prvi reket sveta Karlos Alkaras poražen je u četvrtfinalu Masters turnira u Torontu od Amerikanca Tomija Pola.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.