Alkaras – nikad nismo videli tako nešto, to je nerealno

Izvor: B92, 24.Nov.2023, 20:17

"Alkaras – nikad nismo videli tako nešto, to je nerealno"

Proslavljeni teniski trener Rik Maći ishvalio je Karlosa Alkarasa, opisujući ga kao kominaciju četvorice najboljih u istoriji.

Bivši trener sestara Vilijams predviđa Špancu još mnogo Grend slem titula.

Alkaras je do sada osvojio US open i Vimbldon, ali od trofeja u Ol-Ingland klubu nije podigao niti jedan.

Hvalospevi su se ređali nakon tog Vimbldona, međutim, Novak Đoković ga je dobio u naredna dva okršaja, u Sinsinatiju i Torinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Alkaras, nikad nismo videli tako nešto. Nikad nismo videli. On je kombinacija, svima pričam, Federera, Nadala, Đokovića i Agasija, svi umotani u jedno. Kada jednom ubaci u drugu brzinu, njegova turbo brzina je neverovatna. Ima drop-šot iz svemira. Promašio je više udaraca od bilo koga kao klinac jer je više pokušavao – i ko god da ga je trenirao dok je bio dete, nije ga obeshrabrio. Mislim da će osvojiti ’punu kofu’ Grend slemova, to je nerealno. Osećam da je daleko, lider je", rekao je Maći.

Alkaras će novu šansu imati na Australijan openu, gde nije igrao 2023. godine, kada je Novak osvojio jubilarnu 10. titulu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.