Alkaras napada broj 1 – prijavio se za turnir u Bazelu

Izvor: B92, 29.Sep.2023, 13:13

Alkaras "napada" broj 1 – prijavio se za turnir u Bazelu

Karlos Alkaras, drugi teniser sveta, ozbiljno je rešen da se do kraja sezone vrati na teniski tron.

Španski teniser je u priličnom zaostatku za Novakom Đokovićem, ali ima lepu priliku da do kraja sezone sustigne šampiona US Opena, jer Novak brani 1.600 poena u Parizu i Torinu, a Španac svega 360.

Kako je svaki poen u toj borbi bitan za tenisera iz Mursije, rešio je da se prijavi i za učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na turniru u rodnom gradu Rodžera Federera, Bazelu.

Turnir u Bazelu je na programu od 23. do 29. oktobra i igra se za nagradnu fond od 2,35 miliona evra.

Alkaras će biti prva zvezda takmičenja i to će mu biti drugi uzastopni nastup na turniru u Švajcarskoj.

Osim njega za turnir su od igrača iz Top 10 prijavljeni i Holger Rune, Tejlor Fric i Kasper Rud. Osim njih, igraće i Aleks de Minor, Hubert Hurkač, Jan-Lenard Štruf, Sebastijan Korda, Nikolas Đari, Alehandro Davidovič Fokina, Endi Mari, Dijego Švarcman, Roberto Bautista Agut i Miloš Raonić.

Od srpskih tenisera za sada je poznato da će igrati Laslo Đere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.