Alkaras jedinom teniseru koji mu je priredio bicikl: Kopile – stigao i odgovor VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 14:28

Alkaras jedinom teniseru koji mu je priredio "bicikl": Kopile – stigao i odgovor VIDEO

Španski teniser Karlos Alkaras otkrio je da je jednom u životu poražen sa 6:0 6:0 u setovima.

Drugi teniser sveta se sprema za svoj prvi meč na turniru u Buenos Ajresu, kada su ga pitali da li zna šta u teniskoj terminologiji znači popularni "bicikl".

"Znam šta znači, ali ne koristim taj izraz", rekao je Alkaras, potom objasnivši da uveri sve u prostoriji da zaista i zna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Potom je upitan je i da li je on to nekada doživeo.

"Da, jednom. Kada sam imao deset godina. Ne mogu to da zaboravim. To je prijatelj iz Mursije, na turniru koji se igrao tu", rekao je Alkaras i potom se obratio svom drugaru iz detinjstva nasmejavši sve:

"Zove se Antonio Lopes. Antonito, ako gledaš ovo... kopile!

Lopesa je ubrzo pronašla lokalna televizija u Mursiji i sa njim obavila razgovor.

On je istakao da je ponosan na tu uspomenu.

"Znao sam da će reći jednog dana ako ga pitaju, jer je veoma iskren. Veoma je lepo imati prijatelja da te pamti na taj način. Svaki put kada se vidimo razgovaramo o tome, on me podseti da imam to snimljeno. Protiv Karlitosa sam igrao veoma dobro, jer ima veoma čistu igru, imao je mnogo talenta. U tom meču smo imali hiljade drop šotova. Ne bih mogao da budem ponosniji što sam igrao sa takvim klincem. Sada mogu da igram samo padl protiv njega. Ne želim da se osveti, jer će mi vratiti za bicikl", izjavio je Lopes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.