Aleksandra Prijović: Želim da budem mlada majka!

Izvor: Svet plus, 28.Feb.2017, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović: Želim da budem mlada majka!

Aleksandra Prijović, popularna pevačica, koja već neko vreme uživa u vezi sa Filipom Živojinovićem, ističe da bi jako volela da se bude mlada majka.

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Aleksandra Prijović, u srećnoj je vezi sa sinom tenisera Bobe Živojinovića, Filipom, a par je nedavno otpočeo i zajednički život. Iako im je brak u planu, još ne znaju kad će se to desiti, ali ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << želi da što pre postanu roditelji:"Bićemo mladi roditelji. Meni je želja da budem mlada majka, kao što je i moja majka mlada, mi smo kao drugarice, izlazimo zajedno i nema ništa lepše" rekla je ona za Exkluziv.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Fotku sa Cecom je obrisala, pa ponovo objavila! Aleksandra Prijović objasnila zašto

Izvor: Prva.rs, 28.Feb.2017

Pevačica Aleksandra Prijović je odnedavno zapoleča zajednički život sa Filipom Živojinovićem, a na tračeve o njihovom raskidu su oboje oguglali. Ističe da je slavu imala i pre veze sa pastorkom Lepe Brene, zahvaljujući svom hitu "Za nas kasno je", i da ju je glas doveo tu gde jeste. Pored priča...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.