Izvor: Pančevac-online.com, 15.Jun.2023, 17:37

AUSTRALIJANAC JAČI OD ĐEREA Srpski teniser izgubio posle borbe u tri seta od Aleksa de Minora u drugom kolu Hertogenboša!

Srpski teniser Laslo Đere izgubio je u 2. kolu Hertogenboša od Aleksa de Minora sa 6:1, 6:7(5), 6:3. Loše je 60. igrač na ATP listi počeo meč, protivnik je to iskoristio i dobio prvi set posle 26 minuta igre. Ipak, nije to pokolebalo Đerea koji je drugi segment meča u kome je on imao jedinu […] The post AUSTRALIJANAC JAČI OD ĐEREA Srpski teniser izgubio posle borbe u tri seta od Aleksa de Minora u drugom kolu Hertogenboša! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

NIŠTA OD IZNENAĐENJA: Đere poražen posle tri seta

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023

Turnir se igra na travnatoj podlozi...Srpski teniser Laslo Đere izgubio je od Aleksa de Minora sa 6:1, 6:7 (5-7), 6:3 u drugom kolu turnira iz serije 250 u Hertogenbošu...Prvi set turnira na travi je ubedljivo osvojio Australijanac, ali u drugom je Đere slavio posle taj brejka...Ipak, nije uspeo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.