ATP MAJAMI: Kecmanović pao posle drame

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 08:26

ATP MAJAMI: Kecmanović pao posle drame

Poraz na startu.
Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisan je na startu Mastersa u Majamiju, pošto je poražen od Kineza Junčenga Šanga 7:6 (5), 4:6, 7:6 (5).
Kecmanović je propustio brojne prilike tokom meča, imao je brejk prednosti u setu odluke, a u finišu trećeg seta spasio je i dve meč lopte, u taj-brejku nadoknadio zaostatak (2:5), a potom pogrešio i omogućio Šangu servis za pobedu.
Rival Kinezu u drugom kolu biće Španac Alehandro Davidovič-Fokina, koji je na startu bio slobodan....
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ATP MAJAMI: Đere se NAMUČIO protiv 212. na svetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024

Poznat i naredni protivnik....Laslo Đere se plasirao u drugo kolo Mastersa u Majamiju. Teniser iz Sente je bio bolji u susretu sa 212. igračem sveta, Kinezom Kolmanom Vongom, 7:5, 7:6 (3)...Nije bilo lako Đereu koji je upisao tek treću pobedu od početka sezone...Vong je bio primoran da spašava...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.