ATP MAJAMI: Đere se NAMUČIO protiv 212. na svetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 21:05

ATP MAJAMI: Đere se NAMUČIO protiv 212. na svetu!

Poznat i naredni protivnik...
Laslo Đere se plasirao u drugo kolo Mastersa u Majamiju. Teniser iz Sente je bio bolji u susretu sa 212. igračem sveta, Kinezom Kolmanom Vongom, 7:5, 7:6 (3).
Nije bilo lako Đereu koji je upisao tek treću pobedu od početka sezone.
Vong je bio primoran da spašava po brejk loptu u prvom i sedmom gemu, uspeo je u tome, da bi Đere iskoristio tek treću priliku u početnom setu.
Bilo je to u 11. gemu kada je poveo sa 6:5 i potom odservirao za 7:5 i vođstvo u meču.
U drugom setu, Laslo je imao prednost brejka i 3:1, ali se Kinez vratio, uz dva brejka stigao do preokreta i 3:5.
Vezao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIJE BILO LAKO: Đere preko žilavog Kineza do drugog kola Mastersa u Majamiju!

Izvor: HotSport.rs, 22.Mar.2024, 00:50

Đere će se tamo će se sastati sa 15. nosiocem Laslo Đere je uspešno započeo učešće na Masters turniru u Majamiju, plasiravši se u drugo kolo. Srpski teniser sastao se sa 212. igračem sveta, Kinezom Kolmanom Vongom, trijumfujući sa rezultatom 7:5, 7:6 (3). Iako nije bilo lako, Đere je ostvario...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.