AO: Krstin i Bozoljac dobili rivale

Izvor: B92, 13.Jan.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Krstin i Bozoljac dobili rivale

Srpski teniseri Peđa Krstin i Ilija Bozoljac dobili su protivnike na startu kvalifikacija za Australijan open.

Krstin će igrati sa Italijanom Lukom Vanijem, 29-godišnjakom koji je trenutno 148. na ATP listi i do sada nikada nije igrao u glavnom žrebu nekog od Gren slem turnira.

Ukoliko pređe prvu prepreku, 20-godišnjeg srpskog tenisera čeka bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz meča Peperzil – Authom.

Intervju sa Peđom Krstinom mogli ste da čitate u okviru našeg Novogodišnjeg paketića.

Bozoljac će za rivala imati znatno mlađeg tenisera, 20-godišnjeg Lorana Lokolija iz Francuske, koji je trenutno 259. na svetu. Ako pobedi, Ilija će se u drugoj rundi sastati sa pobednikom duela Torebko – Elijaš.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bozoljac protiv Lokolija, a Krstin protiv Vanija u kvalifikacijama za Australijan open

Izvor: Blic, 13.Jan.2015

Peđa Krstin i Ilija Bozoljac dobili su protivnike na startu kvalifikacija za Australijan open...Krstin će se za drugu rundu kvalifikacija boriti protiv Luka Vanija koji je se nalazi na 148. poziciji ATP liste, dok će mu u slučaju pobede na startu, protivnik biti bolji iz duela Peperzil - Autom...Sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.