AKAPULKO: Lajović izgubio od Anduhara

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Feb.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKAPULKO: Lajović izgubio od Anduhara

Srpski teniser Dušan Lajović neće igrati u osmini finala ATP turnira u Akapulku (Meksiko) pošto je izgubio od Španca Pabla Anduhara sa 2:1 (6:3, 5-7, 2-6). setovima.
Lajović je odlično počeo meč i prvi set dobio sa 6:3. U nastavku, međutim, do izražaja je došlo iskustvo španskog tenisera koji je preostala dva seta rešio u svoju korist: 7-5, 6-2.
Nap >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << teniser je do glavnog žreba turnira koji se igra za nagradni fond od milion i 212.750 doilara, došao posle kvalifikacija u kojima je, u poslednjem kolu, bio bolji od Nemca Filipa Pečnera.
Prvi nosilac u Akapulku je Španac David Ferer, a među glavnim favoritima su njegovi zemljaci Rafael Nadal i Nikolas Almagro.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Akapulko: Nadal siguran na startu

Izvor: B92, 27.Feb.2013, 10:49

Španac Rafael Nadal uspešno je započeo takmičenje na ATP turniru u Akapulku...Peti teniser sveta plasirao se u 2. kolo pobedivši argentinskog tenisera Dijega Švarcmana sa 6-2, 6-2...Plasman u narednu rundu turnira, koji se igra za nagradni fond od milion i 212.750 dolara, izborio je i prvi nosilac,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.