Zadovoljstvo u reprezentaciji Srbije, ali ritam je paklen, već ujutru novi težak izazov!

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadovoljstvo u reprezentaciji Srbije, ali ritam je ''paklen'', već ujutru novi težak izazov!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je danas Južnu Koreju sa 36:33, u prvoj utakmici druge faze Svetskog prvenstva u Japanu.

"Koreja je odlično igrala prvu fazu i znali smo protiv koga ćemo igrati. Naišli smo na jednu organizaciono jaku i tehničko - taktički potkovanu ekipu sa kojom uopšte nije lako igrati.







Uspeli smo da se pripremimo za više njihovih odbrambenih varijanti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<






Najbitnije je bilo da otupimo oštricu njihovog napada, u tome smo uspeli. Zasluženo smo pobedili, čestitke i Koreji, a mi idemo dalje. Nažalost, nemamo dan odmora posle ovako zahtevne utakmice kao što bi to trebalo", rekao je selektor Ljubomir Obradović posle utakmice u Kumamotu.

Naredni rival srpskim rukometašicama biće Nemačka, sutra od 7.00.

"Želela bih da čestitam Koreji, igrale su veoma dobro u drugo poluvremenu i nisu nam dozvolile da mirno privedemo utakmicu kraju.







Čestitke i mojim saigračicama, borile su se od prvog do poslednjeg minuta, ključ je bio u tome što smo ispoštovale sve što smo se dogovorile sa selektorom. To je razlog osvajanja prvih bodova u glavnoj fazi", kazala je Jelena Trifunović.

Nakon utakmice sa Nemačkom, srpske rukometašice će u sredu od 10.30 igrati protiv Danske u poslednjem kolu druge faze svetskog šampionata.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Japan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rukometašice Srbije pobedile Nemačku golom iz sedmerca

Izvor: Danas, 09.Dec.2019, 09:55

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je danas Nemačku sa 29:28 (19:17), u utakmici drugog kola druge faze takmičenja na Svetskom prvenstvu u Kumamotou.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.