ZBOG PRIVATNIH OBAVEZA: Jokić ne igra za Srbiju na Svetskom prvenstvu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 18:44

ZBOG PRIVATNIH OBAVEZA: Jokić ne igra za Srbiju na Svetskom prvenstvu?

Čeka se zvanična odluka najboljeg košarkaša sveta.

Nikola Jokić je ispunio misiju u NBA ligi, pošto je sa Denverom stigao do šampionske titule u najjačem košarkaškom takmičenju na svetu.

Jokić bi narednih dana trebalo da se vrati u rodni Sombor, a vdeć uveliko traju spekulacije hoće li najbolji košarkaš sveta moći da obuče dres Srbije na predstojećem Mundobasketu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svetsko prvenstvo biće održano u periodu od 25. avgusta do 10. septembra, a neizvesno je na koje snage će selektor Orlova Svetislav Pešić moći da računa.

Prema informaciji koja se pojavila na Tviter nalogu “TheAthleticNBA” Jokić ima privatnu proslavu kojoj želi da prisustvuje u periodu održavanja Mundobasketa i nejasno je da li će zaigrati za nacionalni tim ovog leta.

Nikola Jokić’s status with the Serbian team at the FIBA World Cup is unclear.

The 2023 NBA Finals MVP has a family celebration he would like to attend, which is scheduled between Aug. 25 and Sept. 10, a source tells @joevardon.

— The Athletic NBA (@TheAthleticNBA) June 14, 2023

Da ne bude zabune, ovo su samo spekulacije i videćemo kakvu odluku će doneti MVP NBA finala.

Jokić je igrao prošle godine na Evropskom prvenstvu i na prethodnom Svetskom šampionatu u Kini 2019. godine.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pešić: Ako Amerikanci pišu da Jokić neće igrati, treba im verovati

Izvor: B92, 14.Jun.2023

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić oglasio povodom pisanja američkih medija da Nikola Jokić neće igrati za reprezentaciju na Mundobasketu..."Athletic" prenosi, pozivajući se na internacionalne izvore, da Nikola ima porodično slavlje između 25. avgusta i 10. septembra, tačno kada se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.