ZARADILI BOD I IZBIJENI ZUB: Umesto da na utakmici sve pršti od golova, ovde je prštalo od incidenata (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 10.Jun.2017, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZARADILI BOD I IZBIJENI ZUB": Umesto da na utakmici sve pršti od golova, ovde je prštalo od incidenata (VIDEO)

Na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Grčke nije bilo golova, ali jeste teških incidenata.

Po okončanju susreta na 'Bilinom polju' sukobili su se prvotimci Rome - Edin Džeko i Kostas Manolas, ali su se ubrzo priključili i svi ostali, pa je nastao opšti metež.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Policija je, na svu sreću, uspela da zadrži domaće navijače koji su želeli da uđu na teren i priključe se obračunu, dok je najgore prošao igrač gostiju Janis Janijotas.

Kako navode atinjski sportski mediji, a u šta se možete uveriti na snimku, jedan od pomoćnika selektora BiH Mehmeta Baždarevića - navodno Francuz Stefan Žili - izbio je zub Janisu. Ovo je nešto kasnije i potvrdio Vasilis Torosidis.

Što se samog rezultata tiče, Grčkoj više odgovara remi jer je zadržala bod prednosti u odnosu na BiH, na drugom mestu grupe H.



Davio novinara: Arda Turan izbačen iz reprezentacije Turske

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.