Vučević predvodi Crnu Goru na SP

Izvor: RTS, 17.Jul.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević predvodi Crnu Goru na SP

Centar Orlando medžika Nikola Vučević predvodiće ekipu Crne Gore na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini, javljaju Vijesti.
Crnogorski centar bio je najbolji pojedinac NBA ekipe sa Floride, vodivši ih do plej-ofa. U proseku je prošle sezone beležio oko 21 poena i 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << skokova po meču.

Vučević je pre nešto više od dve nedelje potpisao novi ugovor sa Orlandom, po kojem će za četiri godine zaraditi 100 miliona dolara.
U istoriji kluba, veći, odnosno finansijski jači ugovor potpisao je samo Rašar Luis koji je 2007. godine ugovorio šestogodišnju saradnju vrednu 118 miliona dolara.
Pored Orlanda, 28-godišnji centar igrao je još za Filadelfiju, kao i podgoričku Budućnost. 
Crna Gora se na predstojećem Mundijalu u grupnoj fazi sastaje sa selekcijama Brazila, Grčke i Novog Zelanda.
Vučević je nacionalni tim predvodio na tri Evrobasketa 2011, 2013. i 2017. godine.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Australija bez Simonsa na Mundobasketu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2019

Najbolji australijski košarkaš Ben Simons neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kini...Zvezda NBA ligaša Filadelfije donela je taku odluku samo nekoliko dana nakon što je potpisala novi, petogodišnji ugovor vredan ukupno 160 miliona dolara...On je najavio da će nastupiti na sledećim takmičenjima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nikola Vučević doneo odluku, ide u Kinu!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019

Otklonjene sve dileme...Sjajna vest za sve ljubitelje košarke u Crnoj Gori!..Obradovao ih je najbolji crnogorski košarkaš i NBA as Nikola Vučević, koji je doneo odluku da brani boje nacionalnog tima na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini...On je nedavno potpisao novi ugovor sa Orlandom, a potom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.