Venger krade Klopu vezistu Bajerna?!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger krade Klopu vezistu Bajerna?!

Prema pisanjima britanskog Independenta fudbaler Bajern Minhena i nemački reprezentativac Mario Gece mogao bi da ovoga leta promeni sredinu.

Vezista Bajerna i strelac pobedničkog gola za reprezentaciju Nemačke u finalu Svetskog prvenstva 2014. Mario Gece ne nalazi se u planovima Karla Anćelotija za tim Bajerna za narednu sezonu. Naime Anćeloti nije spreman da ponudi Geceu mesto startera u timu Bajerna, pa je sve izvesnije da će Gece napustiti ekipu iz Minhena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Kako se navodi veliko interesovanje za nemačkog vezistu pokazao je menadžer Liverpula Jirgen Klop, koji poznaje Gecea još od vremena zajedničke saradnje u Borusiji Dortmund. Tada je Mario Gece bio jedan od ključnih igrača Borusije sa kojom je osvojio dve Bundeslige i igrao finale Lige Šampiona.

Ono što je otežavajuća okolnost menadžera ekipe sa Enfilda jeste činjenica da Liverpul najverovatnije ove sezone neće izboriti mesto u Ligi Šampiona.

Kako se navodi ovo bi mogao da iskoristi menadžer Arsenala Arsen Venger koji sprema ponudu za Gecea tešku 31 milion funti!

Veliki adut uprave Arsenala biće to što će Arsenal sledeće sezone najverovatnije nastupati u Ligi Šampiona, dok je glavni adut uprave Liverpula Jirgen Klop. Ostaje da vidimo šta će presuditi u odluci Gecea pri izboru novog kluba.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.