Velja Marjanović: Hvala Vuku Jeremiću što se setio i nas!

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jan.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velja Marjanović: Hvala Vuku Jeremiću što se setio i nas!

Specijalno za Žurnal iz Saragose: Marija Stojanović
Dok se Orlovi u Saragosi bore za što bolje mesto u grupi pred osminu finala Svetskog prvenstva, dospeli su i u Ujedinjene nacije.
U sklopu proslave Srpske nove godine u Njujorku grupa „Viva Voks” je imala koncert, a u pauzama između melodija na video bimu su se mogli videti spotovi kojima je Srbija predstavljena.
Između >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ostalog viđena je i slika sa Evropskog rukometnog prvenstva iz Beograda gde su se Vukovićevi Orlovi okitili srebrom.
Prava je čast da se u okviru predstavljanja naše zemlje u sedištu Generalne skupštine Ujedinjenih nacija emituje spot u kom su prikazani naši najuspešniji rukometaši i rukometašice. Hor „Viva vox” predstavio je našu zemlju na pravi način i hvala im što su kao i svi naši sportisti u svetu dali sve od sebe kako bi podigli ugled Srbije –  izjavio je predsednik RS Srbije, Velimir Marjanović zahvaljujući se i domaćinu proslave predsedniku Skupštine UN Vuku Jeremiću.

Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Nova godina,   Nju Jork,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.