Već se priča o grupama smrti - Ovako izgleda košmar Orlova! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već se priča o "grupama smrti" - Ovako izgleda košmar "Orlova"! (video)

Dve nedelje pred žreb koji će biti održan u Kremlju saznali smo kako izgledaju šeširi. Kombinacija je mnogo, izdvajaju se tri "grupe smrti" a Srbija je u jednoj od njih.

Noćašnjim duelom Perua i Novog Zelanda okončane su kvalifikacije i baraži za plasman na Svetsko prvenstvo tako da smo kompletirali spisak učesnika na planetarnoj smotri.

Srbija se posle preskočenog šampionata u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Brazilu vratila na veliku scenu ali će žreb čekati kao najbolje plasirani tim u četvrtom šeširu što svakako nije nešto čime možemo da budemo zadovoljni.

Verovatno ste već videli kako izgledaju šeširi, u slučaju da niste, podsećamo vas još jednom ko su potencijalni rivali "Orlova" uz napomenu da u jednoj grupi ne može biti više od dve evropske selekcije.

Just 15 days until the World Cup draw. 🗓️

A post shared by Bleacher Report Football (@brfootball) on Nov 15, 2017 at 8:55pm PST

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.