Vaterpolisti Srbije peti na Svetskom prvenstvu

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jul.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije peti na Svetskom prvenstvu

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je peto mesto na Svetskom prvenstvu u Kvandžuu, pošto je danas pobedila selekciju Australije sa 13:9 (6:1, 3:2, 1:2, 3:4). Sedmo mesto na šampionatu sveta u Južnoj Koreji osvojila je Grčka pošto je bila bolja od Nemačke sa 11:6.   U meču za treće mesto sastaju se Hrvatska i Mađarska, dok će se kasnije danas za zlato boriti Španija i Italija.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije peti na Svetskom prvenstvu

Izvor: Beta, 27.Jul.2019

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je peto mesto na Svetskom prvenstvu u Kvandžuu, pošto je danas pobedila selekciju Australije sa 13:9 (6:1, 3:2, 1:2, 3:4).Podmladjena selekcija Srbije je na šampionatu sveta zabeležila četiri pobede i po jedan remi i poraz u četvrtfinalu protiv Španije.U...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.