Uz Blic 5. marta album za sličice Brazuka, dan kasnije vas očekuju i sličice

Izvor: Dzungla.org, 28.Feb.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz "Blic" 5. marta album za sličice Brazuka, dan kasnije vas očekuju i sličice

Ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju 12. jun, dan kada će se odigrati prvi meč Svetskog prvenstva u fudbalu 2014. Domaćin svetskog prvenstva je najfudbalskija zemlja sveta – Brazil. Žreb u gradu Košta de Sauipe raspodelio je 32 najbolje selekcije sveta u osam grupa. Domaćin prve utakmice Svetskog prvenstva biće Sao Paolo, dok će se finale igrati 13. jula na legendarnoj “Marakani” u Rio De Žaneiru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Tokom turnira igraće se 64 utakmice u 12 gradova. Dok adrenalin raste, za sve ljubitelje fudbala pripremili smo, uz mnogo truda, sjajan projekat – album sa sličicama Brazuka 2014!
OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Praznik odbojke u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 01.Mar.2014, 10:41

Odbojkaški klub Vranje domaćin je jednog od četiri polufinalna turnira prvenstva Srbije za juniore, koje se igra 1. i 2. marta u Sportskoj hali u Vranju. Pored Vranja, još tri grada organizovaće ovakav turnir na kojima će se 16 juniorskih timova boriti za ulazak u finale. Samo prvaci grupa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.