Udovičić: Crna Gora je blagi favorit

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jul.2013, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Crna Gora je blagi favorit

Reprezentativci Srbije bili su zadovoljni pobedom nad Rumunijom od 13:5 u osmini finala Svetskog prvenstva u Barseloni i sada se okreću četvrtfinalu sa velikim rivalom Crnom Gorom.
(FOTO: Žurnal)
Duško Pijetlović je kazao da Rumuni nisu toliko loši kao što rezultat pokazuje, ali da je utakmica bila dobar uvod u četvrfinalni duel.
Bila je ovo lagana utakmica, Rumuni su se predali i pre početka. Nisu oni loši kako je izgledalo. Popravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << smo odbranu, ali moramo još neke stvari da rešimo da bismo se spremili za Crnu Goru, koja je mnogo ozbiljniji protivnik. Imaju velike šanse na ovom turniru, u najužem su krugu kandidata za titulu. Nama je ovo bila dobra uvertira za ritam koji nas čeka na velikoj utakmici – rekao je Pijetlović.
Filip Filipović je kazao da je zadovoljan pristupom cele ekipe.
Primili smo četiri gola, ovaj peti da ne računam u poslednjim sekundama. To je više nego dobro u pripremi za naredni susret. Znamo šta nas čeka, velika utakmica, veliki rival. Na njima je veći pritisak jer su gubili od nas utakmice za medalje. Ne treba ništa da menjamo, znamo kako bi trebalo da igramo, ali je sigurno da i oni imaju svoje adute – rekao je Filipović.
Kapiten Vanja Udovičić je kazao da su sve utakmice sa Crnom Gorom emotivne i teške.
Sve utakmice su sa njima emotivne i teške. Prvi put smo u četvrtfinalu Svetskog prvenstva i čitave pripreme su stale u ovaj meč. Crna Gora je ovde došla sa najvećim ciljevima, sjajno pripremljena, gladna pobeda – rekao je Udovičić.
Kapiten „delfina” je ulogu blagog favorita dodelio rivalu.
Blagi su favoriti možda baš zbog tog ogromnog motiva da osvoje medalju. To im stvara pritisak, ali i daje motiv koji je teško kontrolisati. Mi ćemo da pokušamo da pobedimo, u to ne sumnjajte, ali oni su mislim na papiru u prednosti – rekao je Udovičić.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanja Udovičić: Crna Gora je blagi favorit!

Izvor: NaDlanu.com, 28.Jul.2013

Vaterpolo reprezentativci Srbije bili su zadovoljni pobedom nad Rumunijom od 13:5 i sada se okreću četvrtfinalu sa velikim rivalom Crnom Gorom...Kapiten Vanja Udovičić izjavio je da su sve utakmice sa Crnom Gorom emotivne i teške. "Sve utakmice su sa njima emotivne i teške. Prvi put smo u četvrtfinalu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.