UŽIVO Srbija dobila rivala u polufinalu i vizu za Pariz!

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 13:36

UŽIVO Srbija dobila rivala u polufinalu i vizu za Pariz!

Košarkaši Slovenije i Kanade kompletirali su četvrtfinalne duele na Svetskom prvenstvu u Manili i sada su poznati svi polufinalni parovi.

Pobednik ovog susreta bila je selekcija Kanade, koja je slavila trijumf rezultatom 100:89, te je zakazala okršaj sa Srbijom u petak od 10.45 u borbi za plasman u veliko finale.

Ranije ove srede Nemačka je savladala Letoniju i u za finale igraće protiv Sjedinjenih Američkih Država (petak, 14.40).

Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je postalo poznato i da će Srbija i Nemačka, kao dve najbolje plasirane evropske reprezentacije na Mundobasketu, ići direktno na Olimpijske igre u Parizu naredne godine.

Luka Dončić nije pomogao Sloveniji da uđe među četiri najbolje selekcije, a prilikom isključenja je, vidno iznerviran, vređao čelnike FIBA koji su se nalazili u dvorani.

Sva dešavanja iz Manile pratili smo u LIVE BLOGU na B92. net:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Litvanija,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UŽIVO) KANADA - SLOVENIJA! Ko će biti rival Srbije u polufinalu Mundobasketa? Dončić protiv NBA Kanađana!

Izvor: Kurir, 06.Sep.2023

Košarkaši Slovenije i Kanade igraju poslednji četvrtfinalni meč na Mundobasketu u Manili.

Nastavak na Kurir...

Gražulis odveo Letoniju u borbu za peto mesto!

Izvor: B92, 07.Sep.2023, 09:40

Košarkaši Letonije igraće za peto mesto na Mundobasketru, pošto su u razigravanju za plasman pobedili Italju 87:82...Letonci će za petu pocziciju boriti sa pobednikom iz okršaja Slovenije i Litvanije, koji počinje u 14.30...Uskoro opširnije ....Sva dešavanja iz Manile možete pratii u LIVE BLOG-u...

Nastavak na B92...

Hapšenje u Obrenovcu: Zarobio devojku i tukao je

Izvor: B92, 07.Sep.2023

Policija u Obrenovcu uhapsila je N.G. (41) iz Bariča, zbog sumnje da je devojku (36) držao zatvorenu u svojoj kući i da joj je naneo teške telesne povrede...Kako je potvrđeno iz MUP-a, on je osumnjičen za krivična dela protivpravno lišenje slobode i teška telesna povreda...Kako se sumnja on...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.