Trener Denvera udario po reprezentaciji i Saletu: Loše su koristili Jokića, jedva je čekao da se vrati!

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Denvera udario po reprezentaciji i Saletu: Loše su koristili Jokića, jedva je čekao da se vrati!

Ovog leta, na Svetskom prvenstvu u Kini, navijači Srbije očekivali su više i od reprezentacije i od Nikole Jokića, koji je stigao među “orlove” kao potencijalno najveća zvezda turnira.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu košarkaša Crvene zvezde protiv Fenerbahčea je 3.45.
Međutim, niti je NBA superstar dostigao nivo na kojem je igrao u Americi, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << niti je ekipa Aleksandra Saše Đorđevića završila tamo gde je želela i gde su navijači maštali da je vide.
Dok počinju pripremne utakmice u Americi i dok se bliži početak NBA sezone (22. oktobar), trener Denvera Majk Meloun govorio je o Jokićevom letu i tom prilikom komentarisao i odluke doskorašnjeg selektora Srbije.
Mislim da je to tamo bio razočaravajući nastup Srbije. Koristili su ga (Nikolu Jokića) na poziciji krilnog centra, uvodili su ga sa klupe… Mislim da je bio veoma uzbuđen da se vrati ovde posle tog iskustva. Ovde mu odgovara sve – kako igramo i kako ga koristimo – rekao je Meloun.
Američki stručnjak, koji je u Štark areni ovog leta uživo gledao meč Srbija – Litvanija, rekao je da sve što je rekao nije “strelica” ka Đorđeviću, mada je po svemu izrečenom – upravo to.
Ovo nije udarac ka Srbiji i načinu na koji su ga oni koristili. Saša Đorđević je sjajan trener, ali mislim da je on (Jokić) uzbuđen zbog povratka i zbog nadogradnje onoga što smo uradili prošle godine. Sviđa mi se gde se nalazi fizički, a još više mentalno – dodao je Meloun.

The post Trener Denvera udario po reprezentaciji i Saletu: Loše su koristili Jokića, jedva je čekao da se vrati! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

TRENER DENVERA ŽESTOKO NAPAO REPREZENTACIJU SRBIJE ZBOG JOKIĆA I SP U KINI! Nikola je veoma uzbuđen što se konačno vratio tamo gde mu je i mesto i što se oseća komforni! Nastup Srbije bio je RAZOČARAVAJUĆI!

Izvor: Kurir, 08.Okt.2019

Trener košarkaša Denver Nagetsa Majk Meloun komentarisao je nastup Nikole Jokića na Svetskom prevenstvu u Kini i rekao je da je uzbuđen što se srpski reprezentativac vratio u tim u kome se oseća prijatno.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.