Terzić, Simović i trener Zilkić otputovali na Svjetsko prvenstvo u London

Izvor: SandzakPress.net, 01.Avg.2017, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić, Simović i trener Zilkić otputovali na Svjetsko prvenstvo u London

Članovi atletske reprezentacije Srbije iz Novog Pazara Amela Terzić, Teodora Simović i trener Rifat Zilkić otputovali su danas u London na Svetsko prvenstvo. Oni su prva grupa od ukupno osam takmičara ekipe Srbije, a Amela Terzić nastupiće već prvog dana takmičenja, 4. avgusta, u polufinalnoj trci na 1.500 metara.  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Terzićeva, Simovićeva, Ristić, Anić prvi u Londonu

Izvor: B92, 01.Avg.2017

Prvi deo atletske reprezentacije Srbije otputovao je u utorak u London na Svetsko prvenstvo. Zajedno sa njima otišli su i treneri Rifat Zilkić i Željko Obradović, fizioterapeut Dobrosav Melajanc, selektor Slobodan Popović i direktor Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.