Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKO SE TO RADI, A NE ZA SIĆU: Najbolji fudbaler Mundijalita prodat Monaku za 14 miliona evra!

MVP Svetskog prvenstva za igrače od 20 godina na Novom Zelandu Adama Traore postaće novi član Monaka.

Fudbaler iz Malija je pokazao raskošan talenat na Mundijalitu, te ne čudi želja Monaka da ga dovede u svoje redove. Ono što nas čudi jeste cifra od 14 miliona evra koliko će “kneževi” uplatiti na račun Lensa. Čudna cifra za sve nas u Srbiji koji iz dana u dan čitamo kako se zlatna generacija srpskih fudbalera prodaje za siću, tri puta manju svotu novca >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od one koja se nudi za Traorea.
Dovoljno je reći da je kod nas vrednost najboljeg mladog golmana sveta Predraga Rajkovića svega tri miliona evra, koliko je navodno ponudio PSŽ.
The post TAKO SE TO RADI, A NE ZA SIĆU: Najbolji fudbaler Mundijalita prodat Monaku za 14 miliona evra! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.