Izvor: Adriatalk.com, 12.Jun.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010: Dan 2

Danas su na programu tri utakmice Svetsko prvenstva u fudbalu: Južna Koreja-Grčka (13:30h), Argentina-Nigerija (16:00) i Engleska-SAD (20:30). Južna Koreja i Grčka se sastaju u 13:30 u prvoj utakmici reprezentacije Grčke na Mundijalu, posle osvajanja titule Evropskog šampiona 2004. godine. Velika snaga reprezentacije Južne Koreje je što su podcenjeni i samim tim će igrati rasterećeno. [...]
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Adriatalk.com...






Povezane vesti

Dan drugi: Grupa B i Engleska - SAD

Izvor: Radio 021, 12.Jun.2010

Drugog dana Svetskog prvenstva u Južnoj Africi na programu su tri utakmice. U grupi B sastaju se Južna Koreja i Grčka, kao i Argentina i Nigerija, a odigraće se i prvi meč grupe C između Engleske i Sjedinjenih Američkih Država.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Adriatalk.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Adriatalk.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.