Šta je Avramović doneo u kutiji iz Manile?

Izvor: B92, 12.Sep.2023, 09:57

Šta je Avramović doneo u kutiji iz Manile?

Košarkaši Srbije oko ponoći su sleteli u Beograd iz Manile i bili dočekani na izuzetan način od strane nekoliko stotina navijača na aerodromu "Nikola Tesla".

Izlazili su jedan po jedan i dobijali skandiranja, a jedan od igrača koji je na ovom Mundobasketu ušao u srca svih navijača jeste Aleksa Avramović.

Zbog toga je dočekan na poseban način, ali je prilikom njegovog izlaska sa terminala, jedan detalj privukao pažnju.

U rukama je nosio crnu kutiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za koju su se mnogi pitali šta je u njoj.

Ispostavilo se da je to bio njegov lični "suvenir" – lopta sa Svetskog prvenstva na kom je sa saigračima osvojio srebrnu medalju.

Sigurno će u njegovom domu naći specijalno mesto, kao uspomena na fenomenalan turnir koji je, podsetimo, započeo povredom i izvrnutim skočnim zglobom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aleksa Avramović u Srbiju stigao sa crnom kutijom, šta je miljenik nacije „ukrao“ u Manili?

Izvor: Luftika.rs, 12.Sep.2023

Reprezentativci Srbije u košarci sleteli su u kasnim večernjim satima u ponedeljak u Beograd gde su ih dočekali oduševljeni navijači. Posle svih problema i peripetija, „orlovi“ su u Beograd doneli srebrnu medalju i dočekani su kao heroji.. Prilikom izlaska igrača sa terminala, pažnju javnosti...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.